Fisk & Deli

Fisk & Deli


Till alla mina trogna FISKKUNDER!

Fiskvagnen är stängd. Tack för de här åren!
Varmt välkomna till mitt café i Edsviks konsthall. Där kan ni äta fisk och skaldjur.

 (Arningeröra finns där också!)

Vi ses!

Abbe

 

 

I snart 10 år har det sålts färsk fisk från vagnen utanför Willy’s i Arninge Centrum. I maj 2015 tog Abbe med framgång över verksamheten. Vi har utökat utbudet och lagar nu även färdiga rätter på plats. Förutom färsk fisk erbjuder vi allt från husmanskost till en mängd olika delikatesser. Vi har även byggt till en uteservering i anknytning till vagnen där du kan luncha på plats när vädret tillåter.

Eftersom vår affärsidé bygger på att hålla alla råvaror färska och fräscha förändrar vi vårt utbud från vecka till vecka. Vi ringer våra leverantörer och beställer det du vill ha, om det du önskar inte finns den dagen du besöker oss. Vi tar även emot beställningar i förväg oavsett om det är till din middag eller om det är till ett firande för ett större sällskap.

Här hittar du bland annat Abbes kända Arningeröra, vår delikatess laxbakelsen och räksmörgåsar. Lunchrätter som skaldjurslasagne, fisk och skaldjurssoppor, fiskgratäng. Vi har alltid ett stort utbud av rökta delikatesser och en variation av färsk fisk.

Varmt välkomna till Abbes Fisk & Deli i Arninge.

Hitta hit

3-fish-153769_1280